Miss India 2002 Shruti Sharma dediğinde: “Güzellik kraliçeleri Bollywood gibi bir şey seçmemeli” ve bu sebebi verdi | Moda trendleri

ilayda

Member
İşten çıkarılmış güzellik tiz unvanını kazandıktan sonra, bir kazananın bir sonraki adım atacağı yol tam olarak. Bu yarışma başlıkları, genellikle şöhret ve fırsatlar için bir sıçrama tahtası olarak görülen yeni sokaklar açıyor. Özellikle Hindistan'da Bollywood, birçok Miss India kazananı için doğal bir sonraki adım haline geliyor. Bollywood, Sushmita Sen, Lara Dutta, Aishwarya Rai, Priyanka Chopra ve Manushi Chhillar dahil olmak üzere son yıllarda güzellik yarışmasının birçok kazananını çevirdi.

Shruti Sharma, Bollywood'un bir unvan kazandıktan sonra güzellik kraliçeleri için doğru yer olup olmadığını yanıtladı. (Instagram/ @tgpc_official)

Bu hikayeyi sorgulayan bir güzellik yarışmasının olağanüstü cevaplarından birine bakalım. Miss India World 2002 ile taçlandırılan Shruti Sharma, bu tür sabit hareketleri kazandıktan sonra Bollywood'un nasıl ilk seçenek olmaması gerektiğini bildirdi.

8 Nisan'da, büyük taahhüt topluluğunun Instagram sapı, panel Shruti'deki bir yargıç Bollywood'a zulmün bir güzellik unvanını kazandıktan sonra “ileri mi yoksa geriye doğru mı” olup olmadığını sorduğunda, yarışmadan cevabının bir bölümünü paylaştı.

Tasarımcı Anand Jon Alexander Shruti'ye sordu: “Görünüşe göre Bollywood birçok Hintli kazanan için son sınır gibi görünüyor. Bu geriye mi yoksa ileri mi? Yani, çok güçlü bir konumda. Bu konuda ne hissediyorsunuz?”

Shruti Sharma ne dedi?

Shruti daha sonra şöyle dedi: “Miss Universe veya Miss World gibi prestijli bir başlık aldıktan sonra Bollywood gibi bir şey seçmemeliyim. Sanırım geriye doğru hareket ediyorsunuz çünkü yurtdışına gitmek, uluslararası bir model olmak ve bizi gururlandırmak için birçok hedefiniz var.”

Shruti, Hindistan'da bir güzellik yarışması kazandıktan sonra gösterinin standart yol olması gerektiği fikrini sorguladı. Size göre, küresel fırsatları sınırlar ve Bollywood'u “geriye doğru adım” yapar. Kendinizi film endüstrisiyle sınırlandırırsanız, uluslararası potansiyelinizi ve Hindistan'ı daha küresel platformlarda temsil etme fırsatını kaçırırsınız.

İnternet nasıl tepki verdi?

Bununla birlikte, Instagram gönderisi hakkındaki yorumlar bölündü, bazıları perspektifleri ile anlaştı ve bir yarışmacı unvanının küresel platformlarda Hindistan'ı temsil etme potansiyelini ve diğerleri farklı bir görüşü nasıl artırdığını vurguladı.

Bir Instagram kullanıcısı şöyle yorumladı: “Katılıyorum! Pageantry sadece güzellikle ilgili değil – ülkenizi amaçla temsil etmekle ilgilidir. Bu, seyahat etmek, uluslararası bir bağlantı kurmak ve olumlu değişiklikler yaratmak için bir platform. Sadece sinemada sona erecek şekilde yolumuzu kısıtlamak zorunda değiliz.

Bazıları yardım edemedi, ancak Shruti'nin Bollywood'un şu anki durumuna verdiği yanıt, bir kişi bulundu: “Cevabınız bugünün Nepo olan Bollywood devleti için mükemmel.

Başka bir Instagram kullanıcısı dengelendi ve şöyle yazdı: “Sanırım her şey perspektifle ilgili -” ileri “veya” geriye doğru “düşünürseniz. Aishwarya Rai gibi Bayan World, projesi üzerinde çalışmaya devam etmesine ve Smile Train gibi başkalarını başarılı bir şekilde dengeledi ve kendilerini yaşamla tanıdılar”. Başka bir yorum yaptı: “Bence bu kişisel bir seçim.”

Diğerleri etkilenmemiş ve biri şöyle yazmış olsa da: “Korkunç cevap. Bollywood'u veya Bollywood aktörleri olan Bollywood'u veya daha önceki kazananları almayın. Bollywood'a adım attıklarında ileriye veya geriye doğru ilerlemekle ilgili değildir. Perspektif, bireyin çıkarları. Farkındalık için sorun (bunu yapan bir filmin iyi bir örneği getirin).

Başka bir Instagram kullanıcısı, Shruti'nin 2005 yılında bir Bollywood filminde oynadığında ironiyi belirtti: “Ve sonra bir Bollywood filmi Tezaab -Love'ın Asitliği döndü.”

Ben de oku: İngiliz Miss World 2025 adayı Milla Magee, Hindistan'da “modası geçmiş” gösteriyi duyurdu ve bir fahişe gibi hisseden “bir fahişe gibi” hissettiğini söylüyor