Malaika Arora ve Aditya Roy Kapur, India Couture Week 2024'te çarpıcı etnik kostümlerle dikkat çeken isimler olarak parlıyor: İzle | Moda trendleri

ilayda

Member
27 Temmuz 2024 10:01 IST


Malaika Arora ve Aditya Roy Kapur, India Couture Week 2024'te gösteriyi çaldı. Çarpıcı etnik toplulukları podyumlara ihtişam ve zarafet getirdi.


FDCI India Couture Week 2024 tüm hızıyla devam ediyor ve yıldızlarla dolu bir moda gösterisi sunuyor. İki gün süren etkileyici defilelerin ardından 3. Gün görkemli bir olaydan başka bir şey değildi. Moda Haftası'nın başlangıcından bu yana moda tutkunları, bu yılki etkinliği hangi çarpıcı tasarımların ve dikkat çeken ünlülerin süsleyeceğini görmek için koltuklarının kenarında oturuyorlar. Ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadık. Üçüncü günde Siddartha Tytler ve Kunal Rawal, kesinlikle muhteşem olan büyüleyici koleksiyonlarını sergilediler. Malaika Arora, Arjun Kapoor ve Aditya Roy Kapoor gibi popüler ünlüler dikkatleri üzerine çekiyor ve podyumu sarsıyor. Gelin onun büyüleyici görünümüne daha yakından bakalım. (Ayrıca okuyun: Jacqueline Fernandez, Hint Couture Haftası'nda Fransız esintili göz kamaştırıcı siyah bir kıyafetle göz kamaştırıyor: İzle )


Malaika Arora ve Aditya Roy Kapur, India Couture Week 2024'te defileye ihtişam ve geleneği getiriyor. (Instagram)
Malaika Arora, Siddartha Tytler'ın göz kamaştırıcısı oldu


Siddartha Tytler'in sunduğu koleksiyon Caligula'nın abartılı dünyasının zenginliğini temsil ediyordu. Tasarımcının ilham perisi Malaika Arora, nefes kesici varlığıyla gösteriye belli bir hava kattı. Oyuncu, çarpıcı siyah ışıltılı lehengasıyla podyumda göz kamaştırdı ve çıtayı yükseltti. Kıyafet, mükemmel bir şekilde bir miktar cazibe katan, süslenmiş bir lehenga ile birleştirilmiş, yapılandırılmış, dekolteli bir bluzdan oluşuyordu. Görünümüne ekstra bir dokunuş katan bilezikler, küpeler ve yüzüklerle süslendi. İmzası olan ihtişamı, bronz tenli, buğulu gözler ve ince kirpiklerle tamamlandı.

Aditya Roy Kapoor Kunal Rawal'da parlıyor


Aditya Roy Kapur, Cuma günü Hindistan Couture Haftası'nda Kunal Rawal'ın sunumunda gösterişli oyuncu olarak etki yarattı ve karizmasıyla podyumu ateşe verdi. Siyah dhoti tarzı pantolonla zarif bir şekilde eşleştirilmiş lacivert bir sherwani giyiyordu ve hafif gür sakalıyla sofistike bir dokunuş katıyordu. Aditya, Kunal'ın Sehra Festive Couture koleksiyonunu Taj Sarayı'nda sergiledi ve mükemmel Punjabi Munda havasını zarafetle somutlaştırdı. Gösteri, gecenin gidişatını belirleyen Pencap dili tanıtımıyla başladı. Aditya, podyumdaki varlığıyla dikkat çekmenin yanı sıra Kunal ve canlı sanatçılarla birlikte coşkulu bir dans sergileyerek ekstra heyecan yarattı.


Haberler / yaşam tarzı / Moda / Malaika Arora ve Aditya Roy Kapur, India Couture Week 2024'te çarpıcı etnik kostümlerle dikkat çeken isimler olarak parlıyor: İzle