Karwa Chauth 2024: Shilpa Shetty, Raveena Tandon, Mira Kapoor, Neelam Kothari ve diğerleri Anil Kapoor'a varıyor | Moda trendleri

ilayda

Member
20 Ekim 2024 18:00 IST


Karwa Chauth 2024, Bollywood'un en iyilerini Anıl Kapoor'un evinde bir araya getirdi. Shilpa Shetty'den Raveena Tandon'a kadar kimin ne giydiği burada. Resimleri görün


Karwa Chauth burada! Festivaller söz konusu olduğunda kimse Bollywood yıldızlarımız gibi kutlama yapmaz. Bu yıl kutlamalar Anil Kapoor'un evinde yapılıyor ve Raveena Tandon, Neelam Kothari, Bhavana Panday, Maheep Kapoor, Mira Kapoor, Shilpa Shetty ve daha pek çok Bollywood yıldızı tepeden tırnağa ihtişamla parlıyor. Çarpıcı altı metrelik takım elbiselerden ruhani geleneksel takım elbiselere kadar, etnik görünümü moda ilhamının hazinesidir. Kimin ne giydiğine bir göz atalım. (Ayrıca okuyun: Karwa Chauth 2024: Parineeti Chopra, Raghav Chadha için tatlı kalpli mehendi'yi sergiliyor, Delhi'deki aydınlık evinden fotoğraflar paylaşıyor )


Anıl Kapoor'un Karwa Chauth kutlamasında yıldızlar etnik kıyafetlerle parlıyor (Instagram)
Shilpa Shetty


Shilpa Shetty Kundra, sarilere olan sevgisiyle tanınıyor ve Karwa Chauth kıyafeti de bir istisna değildi. Karmaşık altın kenarlarla süslenmiş çarpıcı kırmızı Banarasi sarisiyle göz kamaştırdı. V yakalı kolsuz bluz ve çarpıcı kırmızı yakut kundan kolyeyle eşleştirilen göz alıcı etnik görünümünü zarafetle tamamladı.

Raveena Tandon


Raveena Tandon sariyi bıraktı ve onun yerine detaylı altın işlemelerle süslenmiş çarpıcı beyaz bir anarkali takım elbise giydi. Görünümünü altın pullu kenarlı kontrast kırmızı dupatta ve iddialı küpelerle süsledi.

Mira Kapoor


Mira Kapoor'un Karwa Chauth görünümü, stil ve zarafeti güzel bir şekilde birleştiriyor. Gümüş pullu kenarlarla süslenmiş parlak pembe ipek bir sari giyiyordu. Uyumlu baskılı V yakalı bluzla kombinlendiğinde gerçekten göz alıcıydı.

Neelam Kothari


Neelam, baştan sona güzel gümüş pullu çiçek desenleriyle süslenmiş parlak pembe bir kurta giymişti. Bunu eşleşen bir dupatta ve kundan takıyla eşleştirerek etnik görünümünü mükemmel bir şekilde tamamladı.

Bhanava Panday ve Maheep Kapoor


Maheep Kapoor, uyumlu bir bluz ve yeşil zümrüt kolyeyle eşleştirilen parlak pembe sari ile minimalist ama şık bir görünümü tercih etti. Öte yandan Bhavana, büyüleyici altın pullu işlemelerle süslenmiş çarpıcı mor bir anarkali takım elbise giyiyordu.



Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör
Canlı skorlar, maç istatistikleri, testler, anketler ve çok daha fazlası için tek adres olan Crick-it ile her büyük başarıyı, her küçük kapıyı yakalayın. Şimdi keşfedin!.

Günlük moda, Taylor Swift, sağlık, festivaller, seyahat, ilişkiler, yemek tarifleri ve diğer tüm en son yaşam tarzı haberlerini Hindustan Times web sitesi ve uygulamalarından alın.