Delhi merkezli adam GRWM Instagram trend Habersunu hareketli metroda yapıyor. Viral olarak görülecek rol hakkında aşağıdakileri söylüyor

ilayda

Member
U -bahn'ı Delhi'de karıştırdığınızda, sabah gidip gelip cilt bakımı yaparken ne elde edersiniz? Görünüşten sonra viral bir an!

Seikhohao haokip takma adı U -bahn rolündeki Ryans grwm Instagram'da viral hale gelir (Fotoğraf: Adobe Stock (sadece temsil amaçlı); Ekran Mezarı: Instagram)

Haftanın en beklenmedik parıltısında, Get With Me With Me (GRWM), Metro'nun Sarı Çizgisinde Delhi'den Instagram'da ve 2.6 milyondan fazla görüntüleme, 83.5.000 beğeni ve 1.430 yorumda patladı. Bu hızla yaratıcısı Seikhohao Haokip takma ad @ryanhaokip.xii'yi çevirdi.

Şu anda Delhi'de bulunan 28 yaşındaki ve Delhi'deki Hansraj Koleji mezunu birkaç yıldır şehirde yaşıyor. Gün boyunca bir güzellik markası için kopya yazdı. Sabah (ve Instagram Scroll) Metro'nun şu anki fantastik dijital yaratıcısı.

GRWM: Train Edition

28 yaşındaki uçarken filme çekildi ve ürünlerini pembe bir rouge, renkli bir dudak balsamı ve açık saçlı bir jel göstererek Haberyu başlattı. Kızarma ile başlayan Seikhohao, yanaklarının elması ve burun ucuna daha fazla karışımla karışır. Sonra dudak balsamının hızlı uygulaması ve pout testi geliyor. Ve son olarak saç jeli. Bir çırpıda, bir stil ve hızlı bir inceleme daha sonra, bir arabada “OTW Ofise” bir arabada göstermek için kaydı değiştirir.

Viral bir sürpriz, Yaradan

Arkadaşlar arasında Ryan olarak da bilinen Seikhohao, bir metro Habersundaki GRWM'nin, eğimli bir fikir olduğunu, aslında filme çekerken ilk girişim olduğunu söylüyor: “Sarkaç trafiğini rahatsız edemem için rahatsızlıktan kaçınmaya çalışıyorum.” Ama gözleri veya amca yıldızları aldı mı? Bir gülüşle cevap veriyor: “Rastgele amcaların bir avuç garip görünüşü alıyorum!”

Ryan'ın düzenli işe gidip gelmesi onu hızlı bir şekilde 2.6 milyon görüntüleme, 83.5.000 beğeni ve 1.430 yorum yaptı, böylece (mini) dijital bir duyuma dönüştü – destek alanındaki birkaç güzellik etkileyicisi ile desteği ifade etmek için. Sahira Taneja şöyle yazdı: “Slayy” ve Diipa Büller-Khosla şöyle dedi: “Lipbalm !!!”

Aşk burada bitmez – yorumlar kalp -emojiler, yangın tepkileri ve hem cesurluğu hem de ruh halini takdir eden seyircilerle doludur. Bir yorumcu “Kurumsal Majdoori – Pookie Edition” ı şaka yapıyor ve bir diğeri de aynı şekilde “Pookie Çalışanı. Boss'un favorisi”. Diğerleri de rutinini memnuniyetle karşıladı, ipuçlarını sordu ve “Bros Skin parlıyor!”

Ancak sosyal medyada gerçekten kazanan şey, Haberin Detaylarıda pembe bir tişört giyen ve görünüşe göre rutinle çok ilgilenen bir adamdı. Seyirciler onu kaçırmıyor. “O da arkada bir diva idi,” diye yorumladı biri ve diğeri şöyle yazdı: “Pembe kardeş ilgileniyor !! Ona da öğret.” Bir diğeri kendi (tanınmış) kıskançlığını paylaştı ve şöyle dedi: “Arka kısmın arkasındaki adam kıskanç görünüyordu, ben de olurdum! O tlayyeeddd.” Ve elbette tipik gönderen: “Arkadaki biri sana aşık olur.”

Daha sonra Ryan, tüm bu dikkatin interneti ünlü hale getirmesini bekledi mi? “Hayır, yapmadım,” diye itiraf ediyor, “ama rol hakkında aldığım sevgiye minnettarım. Beni daha yaratıcı içerik yapmaya motive ediyor.”

Bir şey açık. İnternet iyi bir cilt bakımı ve -rutin yapmak!