Bir modelin hayatındaki bir gün şöyle görünür: defile öncesi kahve, 2 saatlik saç makyajı, şampanya partisi | Moda trendleri

ilayda

Member
Bir modelin hayatı ışıltı ve ihtişamla dolu görünüyor. Ancak perde arkasında pek çok şey oluyor: sürekli provalar, toplantılar, sabahın erken saatleri, defilelere ve fotoğraf çekimlerine gitmek, etkinliklerle dolu bir günde sağlıklı beslenmek ve daha fazlası. Bir modelin günlük rutini yaptığı işe göre değişir ve hiçbir gün birbirinin aynısı olmaz. Geçtiğimiz günlerde Kseniia Karpova isimli model günlük iş hayatına bir bakış attı. Ayrıca okuyun | Hindistan'ın En İyi 50 Modeli

Kseniia Karpova, her zaman hayatına dair içgörüler veren Rusya'dan bir model. (Instagram/Kseniia Karpova)
“Model hayatıyla dolu bir gün”

21 yaşındaki Moskovalı model, her zaman gösterişli ve telaşlı modellik hayatının bazı bölümlerini paylaşıyor. Gününün son Habersunun yanına şunları yazdı: “Umarım mini vlog'umu beğenirsiniz.” Klipte, bir günde ne yediğinden iş gününe ve daha fazlasına kadar her şeyi gösterdi.

Dinlemek:

Model olmak nasıl bir şey

Güne hazırlanmadan önce ince belini gösteren Kseniia, şunları söyledi: “Herkese merhaba; Sana model olarak hayattaki bir gününü göstermek istedim. Önce kendime kahvaltı hazırladım. Biraz yumurta ve domuz pastırması yedim, vitaminlerimi aldım ve dışarı çıkmak için üzerime bir şeyler giydim. Burada en kalın ceketimi giymeme yetecek kadar kar var.”

Karlı bir günde dışarı çıktığında diğer modellerle birlikte otobüse binerek şunları söyledi: “Tüm modelleri gideceği yere götürecek özel ulaşımımız var. Burada konumun nasıl göründüğünü görebilirsiniz, burası da sahne arkası alanı.”

Daha sonra defile hazırlıklarına kısaca değinerek, “Meyve, sebze ve kuruyemiş gibi atıştırmalıklarımız vardı.” Makyaj koltuğuna oturan Kseniia, “Biraz kahve içtikten sonra makyajımı yapmak için ayrıldım. Toplamda yaklaşık iki saat süren saçlar. Daha sonra öğle yemeği yedik; kızarmış balık, pilav ve salatayla.

Kseniia, defile öncesi ana mekanda olup bitenlere kısa bir bakış attı ve diğer modellerle birlikte poz verdi. Siyah beyaz kışlık kıyafetleriyle rampada yürürken çekilen bir klipte “Burası podyum ve gösteri için üzerimizi değiştirdik” dedi.

Soğuk bir akşamda mekandan ayrılırken Kseniia, “Gösteriden sonra biraz şampanya eşliğinde bir kutlamayla sona erdik ve hepsi bu” dedi.

Videoya tepkiler

Mini vlog'u vücut çeşitliliği hakkında bir tartışmayı ateşledi. Bazıları onun “büyüklüğünü” sorgularken diğerleri daha destekleyiciydi. Bir Instagram kullanıcısı onun ince yapısına şu yorumu yaptı: “Çok güzel ama bütün organları oraya nasıl sığıyor?”

Bir diğeri şöyle dedi: “Tatlım, bu hiç sağlıklı değil.” Bir yorumda şunlar da yazıyordu: “Sesin bile aç geliyor…” Birisi şunu da yazdı: “Bunu söylediğim için üzgünüm ama bu örnek bir vücut değil; Bu, daha fazla bakıma ve beslenmeye ihtiyaç duyan bir kişinin bedenidir.