Tığ işi için evet deyin! Bu sezon düğün çelenklerinde sevimli yeni dönüş

ilayda

Member
Düğün sezonu tekrar tüm hızıyla devam ediyor ve beraberinde taze trendlerin ve yaratıcı fikirlerin heyecanını getiriyor. Çiftler, büyük günlerini gerçekten benzersiz kılmak için tüm durakları çekiyorlar. Bu sezon kalbi çalan sevimli bir trend, düğün törenlerine kişisel bir dokunuş veren el yapımı çelenkler – tığ işi Jaimalas. Müşteriye özgü hashtag'lere ve renk koordine kıyafetlerine ek olarak, bu Jaimalas, çiftlerin kendi pullarını nasıl koyduğunun en son yollarıdır.

Crochet Jaimalas, düğün sezonu için en son trend.
El yapımı bir dokunuş

Marka tabanlı bir tığ işi aksesuarları Phooldhaage'ın kurucusu Mahek Satyen Choksi, “Tığ Jaimalas özel gününde mükemmel bir el yapımı not” diyor. “Bana Mala ile ilgili olarak bağlanan bir gelin ve eşlerinin lehenga ve Sherwani'sini destekleyen ve onları şeftali-rog renginde onaran renkleri seçtik. Her iki çelenkini de tamamlamamız yaklaşık 40 erkek ders aldı ”diye ekliyor.

Böyle bir çelenkin fiyatı, bir yerlerde bir yer arasında bir yer arasında yeterlidir. £1.200 ila £Tasarım ve adaptasyonun karmaşıklığına bağlı olarak 6.000.

Çevre bilinçli seçim

Saatler içinde saatler içinde soldurulan geleneksel çiçek çelenklerinin aksine, Crochet Jaimala'nın daha dayanıklılığı ve çevreye duyarlı bir seçim teklifi. “İnsanlar, özellikle Gen Z, giderek daha fazla çevre bilinçlidir ve bugün sürdürülebilir uygulamalara eğilimlidir. Tığ işi Jaimalas, bu düşünce tarzına mükemmel uyuyor Çevre dostu, unutulmaz ve günün sonunda Jaimala'nın güzel gerçek çiçeklerini solumak için ortak hayal kırıklığını çözüyor.

Yeniden kullan, yeniden kullan

Tığ işi aksesuarlarının ve insanların sevgisinin giderek artan eğilimi ile bu çelenkler düğünden sonra konut kültürü olarak da uygulanabilir. Zainab şöyle açıklıyor: “Vazo çiçekleri olarak uygulanabilirler, çünkü çiçeklerin basit derlenmesi için bitmiş çubuklar ve yönergeler de sunuyoruz. Ayrıca müşterilerimizi Jaimalas'larını diğer dekoratif parçalara dönüştürmeye yönlendiriyoruz. Bu şekilde, bu özel juimalas evlilik yıldönümünden çok sonra evlerine sevinç ve güzellik getirmeye devam ediyor. “

Bir Aşk İşi

Rajasthan tarafından bir gelin, Roka töreni için nasıl bir tığ işi jamala istediğini anlatıyor. “Roka törenim için başka bir şey yapmak istedim ve Varmala tığ işi fikri akla geldi. İnternette tek bir fotoğraf bulamadım, bu yüzden teyzemden kendim için bir tane yapmasını istedim ”diyor Rajasthan merkezli bir reçine sanatçısı Kajal Bansal.

Bazı zanaatkarlar için tığ işi Jaimalas sadece yaratıcılıkla değil, aşk çalışmasıyla ilgilidir. Hot Knot'un kurucusu Suman Garg, fikrin ilk kez nasıl şekillendiğini hatırlıyor. “Yeğenim, yüzük töreni için bir tığ işi yapma fikri ile benim için ve hemen sevdim. Ama hayata geçirmek için sadece bir ayım vardı, “dedi:” Toplam 60 lale çiçek üretmek için günde 18 yaprak, 180 küçük yaprak ve 180 büyük yaprak yaptım. Kolay değildi, çünkü yanlış renk ipliklerinden teslimattaki gecikmelere kadar birçok engele maruz kaldım ve hatta yaprakların inciye nasıl yerleştirilebileceğini öğrendi. Ama sonuç buna değdi. “

Düğün endüstrisi kişiselleştirme ve sürdürülebilirlik almaya devam ederken, tığ işi Jaimalas hızla popüler bir seçim haline gelir – bir dikiş.