Disha Patani, fırfırlı mini elbiseyle dışarı çıkarken çiçek ve pembeyi seviyor | Moda trendleri

ilayda

Member
2 Ocak 2025 20:11 IST

Disha Patani, bahar yazlık enerjisini yayan pembe fırfırlı mini bir elbise giymişti.

Disha Patani, pastel pembe elbisesiyle şehre adım atarken 2025'i çiçek enerjisiyle karşıladı. Havadar çiçekli kıyafet, her moda tutkununun gardırobunda merakla beklenen bir değişikliğin habercisiydi ve gelecek renkli bahar kıyafetlerinin erken bir hatırlatıcısıydı. kış mevsiminin kasvetli ve koyu katlı kombinlerinden çok uzak. Kıyafet, kadınsı bir siluete vurgu yapan hassas ve zarif bir dokunuşa sahipti. İlk bahar OOTD'niz için görünüme dalalım ve moda çıkarımlarına bakalım.

Disha Patani pembe mini elbisesiyle çok hoş görünüyor. (PC: Instagram/varinderchawla)
Görünüm hakkında daha fazla bilgi

Disha Patani, hem tatlı hem de baharatlı, pembe fırfırlı mini bir elbise giydi. Elbise, ana karakterin romantik enerjisini yansıtacak şekilde üç çeyrek çan kollu ve fırfır detaylı çarpıcı derin V yakaya sahipti. Elbisenin çapraz sırtı dikkatleri üzerine çekti ve utangaç anlarda her zaman karşı konulamaz bir şıklığın olduğunu hatırlattı. Ayrıca kabarık pembe sandaletlerini Fendi kürk çantasıyla koordine etti. Tepeden tırnağa pembe giyinmiş, neşeli bir enerji yayıyordu. Bu kıyafet, gündüz brunch randevuları veya bir kız çetesiyle piknik buluşmaları için idealdir.

Saçları hacimli, dalgalı bukleler halinde şekillendirildi ve doğal bir makyaj görünümü ve elbiseyle uyumlu pembe dudak tonuyla görünümü tamamladı.

Kesinlikle bahar için bir moda ilham kaynağı. Akıcı, vücudu saran tasarımıyla Pinterest benzeri kır evi enerjisini yayıyor. Bir dahaki sefere havalar ısındığında ve bahar tamamen çiçek açtığında, moda tarzınızın bir çiçek gibi açmasını sağlamak için bol fırfırlı, bodycon bir elbise giyin. Asi buklelerinizin Disha gibi doğal görünümünüzü tanımlamasına izin verin. Stil uzmanının son dokunuşu için çanta ve ayakkabıları koordine edin. Ayrıca ekstra ışıltı için zarif takı parçaları da ekleyebilirsiniz.

AYRICA OKUYUN: Disha Patani'nin 32 yaşında formda bir vücut için fitness sırları ortaya çıktı: 'Dans etmeyi ve egzersiz yapmayı seviyorum, biraz MMA yapıyorum'

Çalışmaları hakkında daha fazla bilgi

Disha Patani ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Telugu filmi Loafer ile yaptı. 2016 yılında Bollywood'a ilk çıkışını MS Dhoni: The Untold Story ile yaptı. Oyuncu en son 2024 yılında Kanguva, Kalki 2898 AD filminde beyazperdede görüldü. Daha sonra 2025'te Malang 2 ve Welcome to the Jungle'da tekrar görülecek.

AYRICA OKUYUN: Disha Patani, Güney Kore içeriğinin 'çoğunun' Bollywood'dan ödünç alındığını düşünüyor: 'Bu konudaki her şeyi seviyorum'

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör
Canlı skorlar, maç istatistikleri, testler, anketler ve çok daha fazlası için tek adres olan Crick-it ile her büyük başarıyı, her küçük kapıyı yakalayın. Şimdi keşfedin!.

Günlük moda, Taylor Swift, sağlık, festivaller, seyahat, ilişkiler, yemek tarifleri ve diğer tüm en son yaşam tarzı haberlerini Hindustan Times web sitesi ve uygulamalarından alın.