Ne giydiğime tam anlamıyla ve etik olarak dikkat edene kadar deri vereceğimi hiç düşünmemiştim. Vegan moda dünyasındaki bu değişim beni tuttu ve açıkçası geriye bakmadım. Vegan Sling benim günlük temelim oldu. Sadece gezegen için daha iyi değil, gardırobumu daha yeni hissettirdiniz. Ve gerçek olalım, değerlerinize uygun bir kıyafetle sözleşme yapmak tatmin edici bir şey.
Bu vegan askı çantaları şık ve sürdürülebilirdir ve modanın başınızı çevirmek veya bir kıyafeti tamamlamak için zulüm ihtiyacı olmadığını kanıtlar.
Eğer çitin üzerindeyseniz veya sadece bir yükseltme geçirdiyseniz, işlevi, stili ve bu önemli sürdürülebilir moda kenarını bir araya getiren en iyi vegan sling çantalarının bir listesini bir araya getirdim. Minimal klasiklerden cesur ifade parçalarına, burada sekiz en iyi seçimim var.
Yükleme önerileri …
Vegan sling çantaları için en iyi seçimler
Bu bir ruh hali. Siyah, kahverengi ve beyaz çiçek basıncı çok fazla denemeden yeterli drama getiriyor. Yapılandırılmış, ancak sert değil ve iletişim noktanız için yeterli alan sunuyor. İşlenmiş detaylar ve jüt kumaş ile bu, taze ve topraklanmış hisseden vegan bir modadır.
Bunu nasıl birleştirebilirsiniz?
Zouk: Hint sanatına dayanan modern vegan tasarımlarıyla tanışın
Modern profesyoneller için vegan çantalar: Zeki iş, çocukların taşıma aşınması
Vegan deri el çantası markaları stil şekillerini değiştirir!
İstediğiniz çantalar: dilinizi söyleyen çantalar alın
En iyi vegan döngü çantası: SSS
Bu vegan askı çantaları şık ve sürdürülebilirdir ve modanın başınızı çevirmek veya bir kıyafeti tamamlamak için zulüm ihtiyacı olmadığını kanıtlar.
Eğer çitin üzerindeyseniz veya sadece bir yükseltme geçirdiyseniz, işlevi, stili ve bu önemli sürdürülebilir moda kenarını bir araya getiren en iyi vegan sling çantalarının bir listesini bir araya getirdim. Minimal klasiklerden cesur ifade parçalarına, burada sekiz en iyi seçimim var.
Yükleme önerileri …
Vegan sling çantaları için en iyi seçimler
Bu bir ruh hali. Siyah, kahverengi ve beyaz çiçek basıncı çok fazla denemeden yeterli drama getiriyor. Yapılandırılmış, ancak sert değil ve iletişim noktanız için yeterli alan sunuyor. İşlenmiş detaylar ve jüt kumaş ile bu, taze ve topraklanmış hisseden vegan bir modadır.
- Yüksek t-taisten kot pantolon ve gizli keten gömlek
- Nötr blok direkleri olan MIDI elbisesi
- Beyaz pamuklu gömlek elbisesi ve kahverengi daireler
- Aranan pantolon ve gizli kolsuz bir üst
- Genel ve Altın Lastikler
- Taşıyan kot pantolon ve büyük boyutlu bir gömlek
- Ayak bileği pantolonlu belli bir blazer
- Saten Cami ve pilili midi etek
- Beyaz dost bir tişört ve rahat kot pantolon
- Çiçek elbisesi ve tıknaz sandaletler
- Nötr bir koordinyum yoluyla kaplanmış bir kot ceket
- Düzenli bir balıkçı yaka ve yüksek katlı kot pantolon
- Çıtır beyaz bir gömlek ve ince siyah pantolon
- Chambray elbisesi ve beyaz spor ayakkabılar
- Pastel bluz ve beyaz kot pantolon
- Metalik daireler ile basit bir siyah elbise
- Yükleme önerileri …
- Yükleme önerileri …
- Yükleme önerileri …
Zouk: Hint sanatına dayanan modern vegan tasarımlarıyla tanışın
Modern profesyoneller için vegan çantalar: Zeki iş, çocukların taşıma aşınması
Vegan deri el çantası markaları stil şekillerini değiştirir!
İstediğiniz çantalar: dilinizi söyleyen çantalar alın
En iyi vegan döngü çantası: SSS
- Bir döngü gerçekten ne yapabilir?
Vegan bir döngü çantası deri veya süet gibi hayvan ürünlerini kullanmaz. Bunun yerine, PU, sentetik deri veya zulüm ve sürdürülebilir doğal lifler gibi malzemelerden yapılır.
- Vegan sling çantaları günlük kullanım için yeterince kalıcı mı?
Kesinlikle. Birçok vegan askı çantası, günlük kıyafetlerle iyi olan yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Sürdürülebilir moda hem şık hem de dayanıklı olabilir.
- Vegan döngü çuvalıma nasıl bakarım?
Çoğu vegan çantaların nemli bir bez veya nazik havlularla temizlenmesi kolaydır. Sert kimyasallardan kaçının ve görünüşünüzü korumak için onları aşırı sıcaktan uzak tutun.
- Vegan döngü çantaları işlevselliği etkilemeden şık olabilir mi?
Evet! En iyi vegan askı çantaları, birkaç denek ve ayarlanabilir kayışlar gibi pratik işlevlerle zarif bir tasarımı karıştırır ve bu da onları her durum için mükemmel hale getirir.