Bayan Storbies kocası 'en vahşi couture elbisesi' ve nefes kesici bir Moschino yaratılışında büyük bir buket çiçek haline geliyor | Moda trendleri

ilayda

Member
16 Şubat 2025 16:34

Bir kadın, en çılgın couture elbisesini giyerek kocasını şaşırtmak için Instagram'a gitti -nefes kesen bir Moschino -Bouquet yaratımı çiçek modasını yeniden tanımladı.

Moda sınırlama bilmiyor – kelimenin tam anlamıyla! Lüks tasarımcı markaları, taze ve göze çarpan bir şey yaratmak için sürekli gelişiyor. Instagram'daki bir kadın yakın zamanda kocasını bir buket çiçek içine sararak şaşırttı, ama size tavsiye ediyor musunuz? Aslında nefes kesici bir Moschino elbiseydi! Bu eşsiz moda anına daha yakından bakalım. (Ben de oku: Priyanka Chopra, kireç yeşili ortak sipariş seti ile şık görünümü ile havaalanı tarzında ana sınıf verir. Saygınlık )))

Moschino'nun buket elbisesi, Yulia Fomeenko adamın Instagram'a tepkisini bölerken hayranları büyülüyor. (Instagram/@fomeenkojulli)
Kadın eşsiz bir elbise buketinde kocayı şaşırtıyor

Yulia Fomeenko adında bir kadın Instagram'a gitti ve “Kocası en çılgın couture elbiseme tepki veriyor” başlıklı bir Haber paylaştı. “Merhaba, kediler! Sık sık bana kocamın vahşi moda maceramı nasıl hissettiğini soruyorsun, bu yüzden bu efsanevi @Moschino -rway -Bouquet -kleid'e tepkisini aldım.”

“Modayı benim kadar sevip sevmediğini bilmiyorum, ama sonsuz tutkulu küfürüm olduğu için sonsuza dek minnettarım.”

Moschino'nun buket elbisesi hakkında

Mochino'nun buket elbisesi, Milano Moda Haftası'nda ilkbahar/yaz 2018 koleksiyonundaydı. Elbise, yaşayan çiçeklerle lüks bir buket atan ve dramatik büyük boy bir yayla birbirine bağlanan gerçek bir başyapıttı. Yemyeşil çiçek aranjmanından heykel siluetine kadar her ayrıntı, hayata geçirilen yeni paketlenmiş bir buket yanılsamasını yarattı.

Milano Moda Haftası'ndaki Moschino'nun buket elbisesinde Gigi Hadid. (Pinterest)

Milano Moda Haftası'ndaki Moschino'nun buket elbisesinde Gigi Hadid. (Pinterest)

Dramatik yapı ve yaşayan renkler, çiçeklerin cesur, sanatsal ve inanılmaz derecede gergin olabileceğini kanıtlayan olağanüstü bir ifade haline getirdi. Taşınabilir bir sanat eseri olarak gelişen bir gösteriye dönüşen ve couture'u eğlenceli ama rafine bir dönüşle yeniden tanımlayan bu elbise.

İnternet nasıl tepki verdi

Yulia'nın Habersu hızla dikkat çekti ve sayısız beğeni ve yorumla 4.5 milyondan fazla görüntüleme topladı. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Bu şimdiye kadar gördüğüm en zarif elbise – bir elbiseyi kabul ederseniz, kötü bir hizmet gibi hissedin!” Bir diğeri ekledi: “Bu elbiseye ibadet ediyorum.” Bir kullanıcı şöyle yorumladı: “Vay canına, bu Moschino'ya aşık” diye yazarken: “Bu en çılgın elbise.”

Rec simgesi
Önerilen konular
Her büyük hit, Crick-It ile her küçük kapı, canlı sonuçlar için tek noktadan bir hedef, eşleşme istatistikleri, sınav, anketler ve çok daha fazlasını başlatın. Şimdi keşfedin!.

Hindustan Times web sitesi ve uygulamalarındaki günlük moda, Taylor Swift, Taylor Swift, Sağlık, Festival, Seyahat, İlişki, Tarif ve diğer en son yaşam tarzı mesajlarınızı öğrenin.

Daha Fazla Gör

Her büyük hit, Crick-It ile her küçük kapı, canlı sonuçlar için tek noktadan bir hedef, eşleşme istatistikleri, sınav, anketler ve çok daha fazlasını başlatın. Şimdi keşfedin!.

Hindustan Times web sitesi ve uygulamalarında günlük moda, Taylor Swift, Taylor Swift, Sağlık, Festival, Seyahat, İlişki, Tarif ve diğer en son yaşam tarzı mesajlarınızı öğrenin.