2024 yazı için güzellik rehberi: Işıltılı ve güneşte öpülmüş bir görünüm için ışıltılı 7 olmazsa olmaz makyaj trendi | Moda trendleri

ilayda

Member
Doğal görünümlü, ışıltılı makyajın belli bir çekiciliği vardır. İster parlak bir ciltle doğal görünmeyi tercih edin, ister tam bir ritimle sallanmaya alışkın olun, hiç şüphe yok ki güzel bir orta yol var. Doğal olarak ışıltılı bir görünüm, ofise uygun, gösterişli ve hatta favori takımınıza desteğinizi göstermek için büyük maç makyajı da dahil olmak üzere çeşitli görünümler için ideal son dokunuştur. 2024'ün ışıltılı makyaj trendlerini benimsemek için doğal güzelliği ve pürüzsüz cildi ön planda tutmanız, yenilikçi teknikler kullanmanız gerekiyor. Bu trendler, gelişen yöntemlerle makyaj görünümlerini iyileştirmeye yönelik bir değişimi temsil ediyor ve güzellik uygulamalarının sürekli gelişimini yansıtıyor.


2024 yaz güzellik rehberimizle (Unsplash) bu sezon ışıltılı ve güneşte öpülmüş bir görünüme kavuşun.

Makyaj meraklıları, yeni teknikleri bir araya getirerek, değişen tercihlere ve çevresel zorluklara uyum sağlayan, en sıcak yaz günlerinde bile ışıltılı ve taze görünmenizi sağlayan unutulmaz görünümler yaratabilirler. (Ayrıca okuyun: Güzellik tüyoları 101: Yaz günlerinde nemi yenmek için tere dayanıklı makyaj için uzman ipuçları )

Bir günde 360 milyon Hintli bizi ziyaret etti ve genel seçim sonuçları için Hindistan'ın tartışmasız platformu olarak bizi seçti. En son güncellemeleri burada keşfedin!
2024 yazının en iyi ışıltılı makyaj trendleri


Moira Eğitim Müdürü Avleen Bansal, HT Lifestyle'a bu yaz mutlaka denemeniz gereken 2024'ün en parlak makyaj trendlerini açıkladı.

1. Doğal Parlaklık: 2024'ün trendi minimal makyajla temiz ve doğal cilt. Tüm ürünleri çok ince bir tabaka halinde uygulayıp doğal bir temel oluşturmak istiyoruz.

2. Kalın Allık: Allığı yalnızca yanaklara değil, aynı zamanda bütünleşik, şekillendirilmiş bir görünüm için şakaklara ve gözlere de uygulayın. Yüzdeki koyu allık renkleri görünümü güzelleştirir ve bazen göz makyajıyla da uyum sağlar.

3. Sessiz, Bulanık Dudaklar: Yumuşak, bulanık dudaklar, genellikle doğal bir tonu andıran yumuşak, mat bir etki yaratan modaya uygun bir makyaj görünümüdür. Bu, biraz parlaklıkla birlikte mükemmel bir mat görünüm sağlar.

4. İfade Gözleri: Geometrik şekiller, hareketli eyeliner ve çift kanatlar dahil olmak üzere göz alıcı eyeliner tasarımları yaratmak artık moda. Cesur ve pastel farlar gözlere göz alıcı bir görünüm kazandırır.

5. Yaratıcı Dokunuşlar: Yeni bir görünüm için yüze küçük değerli taşlar, boncuklar veya çıkartmalar eklemek de çok popüler. Genç, güneşte öpülmüş bir görünüm için fiyonklu vurgulayıcıyla sahte çiller yaratın.

6. Mat Dumanlı Gözler: Tipik olarak geleneksel dumanlı gözlerle ilişkilendirilen ışıltı veya ışıltı olmadan, şehvetli ve zarif bir görünüm sunan mat dumanlı gözler de çok moda.

7. Tüylü Kaşlar, Doğal Kaşlar: Kaşların doğal şeklini vurgularken daha az dolgu maddesi kullanır ve şekillendirme ve konumlandırmaya daha fazla önem verir.

Bu trendler, yeni ve yenilikçi teknikleri tanıtması ve makyajın daha güvenilir görünmesini sağlaması nedeniyle önümüzdeki yıllarda büyük ilgi görecek.